fredag 26 augusti 2011

Slut på veckan

Färdigjobbat!
På vägen hem gick jag lite snabbt in på kappahl och blev jätteglad när jag fick tag i en bikini - eller två bikinidelar som sattes ihop av mig till bikini - för bägge två 70 kronor. Jag blev jätteglad eftersom jag vill ha en bikini - den kanske inte bli använd förr än nästa sommar men det gör inget - för att kunna ha på stranden. Inte för att jag ligger i solen så mycket - helst i trädskugga - men det finns en liten chans att jag får färg på min mage i alla fall med en bikini på. Jag har helst baddräkt annars och magen ser ut som en vetedeg. Den är lite mullig men det är ju blekheten som får magen att se ut som en deg i alla fall. Med lite färg på så blir det ju inte riktigt samma sak.
Förhoppningsvis så försvinner det mesta hullet under vintern.
Jag samlar på mig min "psykiska ohälsa" på magen - när jag går omkring med ett litet smågnagande av besvikelse och oro så lägger det sig på magen.
Det beror inte på att jag äter för mycket utan att psykisk stress har ett stresshormon som på vissa människor lägger sig just på magen.
Läkarna har sagt att det är så bara helt nyligen - förr trodde de att det berodde på att jag åt mer och fel men så är inte fallet- Dessutom så rör jag på mig till vardags - cyklar, går och använder trapporna uppåt - men även tränar 2-3 (3 är det som gäller men ibland så missar jag en gång pga något annat som händer) gånger i vevkan så det borde ju få mig att inte gå upp - om jag inte äter som en flodhäst vilket inte är fallet!

NU tänker jag vila en stund på soffan.
Jag har lämnat gunnar åt Gud - om någon undrade.

Inga kommentarer: