fredag 21 oktober 2011

Ny dag - ny början för mig!

"De saker du är rädd för är omöjliga att besegra - inte pga vad de är utan pga din uppfattning om dem"

Jewel Kitcher

Idag känner jag mig lugnare inombords. Den sista veckan har varit jobbig - och jag höll på att glida iväg i mitt medberodende igen - men jag stoppade det.
Med Guds hjälp och vänner som bad för mig...
Min vilja ville inte glida iväg heller - även om det var en stark dragningskraft som försökte få mig dit men (även om gunnar kanske tyckte att få några mail igen var samma sak som tidigare - men de var mer logiska och klara den här gången - och jag kunde få slut på det hela det var inte maniskt skrivande - och den skillnade kan ju bara jag känna)
Jag känner inte heller smärta eller egentlig sorg just nu på morgonen - jag känner en frid och ett lugn som jag inte känt på ett tag.
På ett sätt är jag glad för då slipper jag det men på ett sätt är jag lite rädd för igår så kände jag mig som två personer - en mådde skit och den andra mådde bra. Jag är rädd att den som mådde skit har gått och gömt sig - och i så fall är jag tillbaka till den jag var sedan barndomen.
Men jag hoppas att det inte är så....jag hoppas att han/hon bara tog på sig uppgiften att gå ut med soporna till källsorteringen så de fick komma dit de skulle.

Jag tror att mitt bestlut att stå kvar i att jag är gunnars vän - oavsett vad han väljer, gör eller inte gör, vad han känner, tycker eller om han inte bryr sig - är rätt och det är en del i att jag nu mår bra och kan känna lugn och ro.
Det är mitt beslut - och inte baserat på gunnar!
Men det är också det som gjorde mig orolig för jag prövades väldigt mycket i det beslutet den här veckan om jag kunde stå kvar i det eller inte.
och jag prövades verkligen i mitt uppsåt i varför jag ville vara hans vän...
Beslutet var inte grundat på att jag ville uppnå någonting - det var grundat på kärlek till en människa.
Det var inte beslutat på kärleken till en man som jag önskar ha i mitt liv...
Det betyder inte att jag inte vill ha honom i mitt liv - eller att jag inte älskar honom..

Men idag är det en ny början - på en tryggare plats!
Det blir en bra dag!

Inga kommentarer: