lördag 12 september 2015

Svart/vitt?

Mina tankar följer inte den allmänna tankeströmmen - den gör sällan det - därför för mig är inte tillvaron svart eller vit.
Det finns ett vitt (gott) och ett svart (ont) men med människor inblandade kan det - nästan - aldrig vara helt vitt eller svart. Tyvärr är det ibland nästan bara svart men då har de människorna valt en ond väg. Och ju längre man går på den, ju längre kommer man från det vita/goda.

Så mina tankar finns inom mig - vissa perioder då jag känner att ingen kan förstå mitt sätt att se på saker och ting.
gunnar var en sådan situation - när jag var ensam och inte tänkte som andra. Ibland trodde jag att jag hade fel men andra gånger så såg jag att jag hade rätt att ha mina tankar och känslor - och hade jag hållit fast vid mig själv så hade jag klarat av situationen mycket bättre.
Jag var till sist tvungen att börja skriva för att komma ur "snurret" men numer är mina tankar "utanför" mig själv och då är behovet att skriva inte det samma, då jag inte sitter fast i det.

Därför blir det inte lika mycket skrivet en tid.
Vet liksom inte vad jag ska skriva om...

Om någon kikar hit vill jag önska fortsatt trevlig helg!

 

2 kommentarer:

Comsi comsa sa...
Jag trodde vi alla trodde att vi tänkte annorlunda än andra, själv är jag säker på att mina tankar är så speciella att ingen skulle komma på tanken att tänka dom, hi hi hi....

Söndagskram ♥

Saida sa...

Jo, visst har vi många olika tankar men om man ser omkring sig, i samhället, så är väldigt mycket likriktat och om man inte tycker som det som anses vara rätt så blir man lätt påhoppad och sedd som "kärringen mot strömmen" (om det uttrycks snällt) men jag är hellre mot strömmen än bara följer med den i allt.
"Det är bara döda fiskar som följer med strömmen"! finns det ett uttryck som låter.

Det skulle vara roligt att vara inne i ditt huvud och höra dina tankar - kanske jag får ett gott skratt, något att tänka på eller en ahaupplevelse. :)

Önskar dig en fin start på veckan som kommer
kram